Over WIT ad

WIT administratieve dienstverlening is een administratiekantoor gespecialiseerd in het bieden van een totaal concept voor ZZP- en MKB ondernemers.

WIT administratieve dienstverlening heeft klanten uit verschillende branches, waaronder rijscholen, schilders, hoveniers, cosmetische bedrijven en ICT bedrijven.

Wij werken het liefst met bedrijven in en rond de provincie Utrecht. We kennen de regio, maar staan daardoor indien nodig snel naast je om je te helpen als dat nodig is!
Maar ook kunnen we zo onze tarieven scherp houden, doordat wij niet onnodig tijd verrijden!

Toegevoegde waarde, maar dan wel concreet!

Ons streven is om jou de beste kwaliteit in combinatie met een acceptabele prijs aan te bieden, bekijk onze tarieven maar. Onze dienstverlening gaat veel verder dan het standaard inkloppen van je gegevens en het doen van de vereiste aangiften!

Wij hebben immers inzage in alle relevante gegevens en kunnen doelgericht advies geven over diverse ‘geldverslindende’ terreinen, als bijvoorbeeld je verzekeringen, hypotheken, afhandeling van eventueel aanwezige woekerpolissen!

En weet dat je altijd gratis en onbeperkt vragen aan ons kunt stellen! Wij vinden dat een PLUS. En die + staat bij ons centraal en is ook niet voor niets rood gekleurd!
EHBA noemen wij dat. Wij voorkomen dat je EHBA nodig hebt: Eerste Hulp Bij Administratieve ongelukken.

Heb jij op dit moment een geval van EHBA? Wacht dan geen moment!

Dit is de + dienstverlening waarin WIT administratieve dienstverlening zich aantoonbaar in onderscheidt van concurrenten.

Jouw toekomst maak je nu

WIT administratieve dienstverlening is goed bereikbaar en staat écht voor je klaar!
Als het mogelijk is krijg je direct antwoord of we overleggen waarvoor en wanneer je het antwoord, als er eerst e.e.a. moet worden onderzocht of berekend.

In de overige gevallen wordt je dezelfde dag teruggebeld. Vind je het prettig om snel even via bijvoorbeeld WhatsApp geïnformeerd te worden? Natuurlijk kan dat!

Mis je als ondernemer iemand die je adviseert of coacht op financiële of fiscale aspecten? Of je vraagt je af of je het maximale uit de fiscale mogelijkheden benut?
Precies! WIT administratieve dienstverlening is jouw rechterhand.

Jouw tevredenheid is het bestaansrecht van WIT administratieve dienstverlening. Wij weten zeker dat dit je aanspreekt. Zelfs al is dit misschien nog niet het juiste moment om over te stappen, maak dan toch nu al een afspraak!

En nu vooruit!

Stel je voor: geen zorgen meer over je administratie, geen onnodige uren besteden aan het verzamelen van je financiële ‘geschiedenis’, voor jou als ondernemer is dit achteruit kijken en je wilt juist vooruit! Maak een afspraak en samen kijken we hoe we je zo hard mogelijk vooruit kunnen helpen!

WIT administratieve dienstverlening
Kantooradres:
Energieweg 1
3403 MD IJsselstein

Correspondentieadres:
Vinkenerf 9 3403 ZG IJsselstein
Tel: 030-6889336
Mob: 06-55373642

Of stuur een e-mail naar info(@)witad.nl

Is dat nu ook precies waar jij naar op zoek bent?